БКТП (Б) «Beton-PRO»

БЛОКОВІ КОМПЛЕКТНІ ТРАНСФОРМАТОРНІ ПІДСТАНЦІЇ БКТП (Б) «Beton-PRO» В БЕТОННІЙ  ОБОЛОНЦІ ПОТУЖНІСТЮ 25-4000 кВА  НА НАПРУГУ ДО 35 кВ ВКЛЮЧНО (ТУ У 27.1-39431541-003:2022)

 

maket

БКТП(Б) є важливою складовою електричних мереж і використовується для забезпечення стабільного та безперебійного живлення споживачів електроенергії. Вона зазвичай встановлюється на місцях зближеного розміщення споживачів електроенергії, де потрібна трансформація напруги для подальшого постачання електроенергії в будинки, офіси, промислові підприємства тощо.

Особливості бетонних підстанцій БКТП(Б)

Всі підстанції БКТП(Б) виготовлені з високоякісного бетону, товщина стін та якість бетону гарантує міцність, забезпечує достатню теплостійкість та запобігає утворенню роси всередині підстанції. Будівля бетонної КТП(Б) складається з таких частин:

  • Надземний модуль;
  • Підвальний модуль.

Після монтажу на місці встановлення будівля стає однією компактною спорудою. Всі елементи будівлі виконані з негорючих або тих, що не підтримують горіння матеріалів. Маслозбірники під трансформатором розраховані на 100% вмісту масла встановлених трансформаторів. Така конструкція має природну припливно-витяжну вентиляцію, яка здійснюється через спеціальні вентиляційні отвори.

Переваги підстанцій БКТП(Б)

Чому потрібно обрати саме підстанції БКТП(Б):

  • Створення проекту, його погодження та монтаж займають небагато часу, до того ж це вигідно фінансово.
  • Ефективність експлуатації. Такі конструкції зазвичай мають низькі втрати потужності та високий коефіцієнт перетворення. Це означає, що вони ефективно перетворюють електроенергію і мінімізують втрати енергії під час передачі.
  • Компактність. Підстанції БКТП(Б) мають компактну конструкцію, зібрану у вигляді одного блоку. Це дозволяє ефективно використовувати простір і займати менше місця порівняно з традиційними підстанціями. Вони особливо корисні в урбанізованих районах, де простір обмежений.
  • Замовник може сам обрати зовнішній дизайн та оздоблення стін, а також тип даху і водостічних систем, аби споруда органічно виглядала на місці монтажу.
  • Корпус БКТП виготовлений з монолітного бетону класу М-300, Б-25, і має стінки товщиною 100 мм. Це проста й надійна конструкція з відмінними тепловими характеристиками, що дозволяє запобігти утворенню конденсату та забезпечити оптимальний температурний режим для роботи обладнання.
  • БКТП (Б) також забезпечує повну екологічну безпеку завдяки герметичному фундаменту, що запобігає можливому проникненню трансформаторного масла у ґрунт.
  • Швидкий термін введення в експлуатацію: Їх виготовляються заводським способом і доставляються на місце вже готовими для встановлення. Це дозволяє скоротити час побудови і введення підстанції в експлуатацію.
  • Противандальне виконання дверей, жалюзів та замків.

Де замовити проектування бетонної БКТП(Б)

Крім стандартних варіантів БКТП (Б), ми також можемо розробляти та виготовляти конструкції за індивідуальними запитами, з урахуванням електричних схем для напруги 35,10 (6) кВ - 0,4 кВ, обмежень по габаритних розмірах, побажань щодо конкретних типів та виробників обладнання та інших параметрів. Один з ефективних та сучасних варіантів - це розробка, виготовлення та постачання комплектних розподільчих пристроїв, які використовують комірки для напруги 35,10 (6) кВ у блочно-модульній споруді. Ці пристрої поставляються з попередньо змонтованим обладнанням.

Бетонні комплектні трансформаторні підстанції виготовляються з бетонних блоків, які транспортуються як окремі функціональні модулі, повністю готові до монтажу. Це значно спрощує транспортування. Завдяки особливості конструкції така трансформаторна підстанція оперативно монтується нашими спеціалістами в єдину цілісну будівлю і швидко вводиться в експлуатацію.

Де замовити виробництво бетонної БКТП(Б)

Наша компанія є виробником бетонних БКТП(Б), тому у нас ви можете замовити як проектування, так і виробництво модульної конструкції за вигідною ціною. Замовлення на виробництво БКТП(Б) приймаються за номерами телефонів 044 351-14-13 і 050 297-97-95. Ви також можете написати на наш емейл Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Де замовити монтаж бетонної БКТП(Б)

У нас ви можете замовити монтаж блочної комплектної трансформаторної підстанції під ключ – ми транспортуємо на місце замовника і монтуємо. Високу якість роботи та швидкий монтаж гарантуємо.

Продукція, яка постачається компанією ТОВ «НВП ЕНЕРГОСТАТУС», є результатом багаторічного досвіду наших конструкторів, технічних спеціалістів та експлуатаційних організацій, побажання котрих ми обов’язково враховуємо при проектуванні та виробництві Блокових комплектних трансформаторних підстанцій БКТП(Б) «Beton-PRO».

Чому варто замовити БКТП(Б) у нас:

  • Робимо з нуля під ключ;
  • Висока якість;
  • Мінімальні терміни виготовлення – ми цінуємо ваш час;
  • Повна технічна підтримка;
  • Гарантія 2 роки від виробника;
  • Доставка в усі населені пункти України.

Представництво у центральних регіонах

ТОВ "НВП ЕНЕРГОСТАТУС"

Україна, 03067, м. Київ, вул. Шутова, буд. 16

Телефон: (044) 351-14-13
  (063) 489-45-40
  (097) 934-88-44
 e-mail:

 energostatus.ltd@ukr.net

Представництво у західних регіонах

ТОВ "НВП ЕНЕРГОСТАТУС"

м. Львів, вул. Зелена, 251

Телефон: (067) 675-75-38

ТОВ "НВП ЕНЕРГОСТАТУС"

Search